Kreu Financa Njoftim nga Ministria e Financave per keto kategori te qytetareve 09.08.2022

Njoftim nga Ministria e Financave per keto kategori te qytetareve 09.08.2022

nga Kontabilisti

Rikujtim lidhur me paraqitjen fizike për përfituesit e skemave pensionale

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton përfituesit e skemës së pensioneve bazike dhe kontributive se afati i paraqitjes fizike në objektet e Departament të Pensioneve apo i vizitës mobile nga zyrtarët e këtij Departamenti (për personat me probleme shëndetësore) do të përfundojë me datë 12.08.2022

.Andaj, ftojmë të gjithë përfituesit e këtyre skemave të kryejnë këtë obligim ligjor dhe të bëhet verifikimi i tyre. Përndryshe, çdo përfitues që nuk e kryen këtë obligim ligjor dhe nuk është i lajmëruar brenda 6 muajve të fundit të këtij viti pranë Departamentit të Pensioneve, do të pezullohet nga pagesa sipas procedurave ligjore!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni