Kreu Financa Njoftim nga Ministria e Financave rreth aplikimit te familjeve në SAS pilotim

Njoftim nga Ministria e Financave rreth aplikimit te familjeve në SAS pilotim

nga Flamur Berisha

Nga SAS pilotimi mund të përfitojnë familjet 👨‍👩‍👧‍👦 e varfra dhe në kushte të rënda ekonomike, si vazhdimësi e skemës së ndihmës sociale ekzistuese, veçse me dallimin që hiqen kriteret diskriminuese. Për të parë se si mund të aplikoni për të qenë pjesë e SAS pilotimit, ju mund të shihni videon në vijim.

Video e plote mund ta shikoni ketu:

https://www.facebook.com/watch?v=1187712766000348

Ju gjithashtu mund të pëlqeni