Kreu Biznes Njoftim per biznese nga Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë. Aplikimi per grande!

Njoftim per biznese nga Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë. Aplikimi per grande!

nga Flamur Berisha

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) i njofton mediat se sot ministrja Rozeta Hajdari do të mbajë konferencë për media.Tema: Lansimi i tri grand skemave për përkrahje të NMVM-ve nga MINTDatë: 30.08.2021Koha: 14:00hVendi: MINT

Ju gjithashtu mund të pëlqeni