Kreu Financa Njoftim për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë

Njoftim për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim: Me datë 25 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë;

Ju gjithashtu mund të pëlqeni