Kreu Financa Njoftim per pagesat e skemave sociale dhe skemat pensionale

Njoftim per pagesat e skemave sociale dhe skemat pensionale

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim:

Me datë 15 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale dhe skemat pensionale që nuk kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK;

Ju gjithashtu mund të pëlqeni