Kreu Biznes Njoftim për punetoret e kësaj ndërmarrje!

Njoftim për punetoret e kësaj ndërmarrje!

nga Flamur Berisha

Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve të Postës së Kosovës, kanë njoftuar se në takimin e jashtëzakonshëm të mbajtur sot, ka caktuar Fakete Kadiu, në pozitën ushtrueses së detyrës së Kryeshefes Ekzekutive në Postën e Kosovës.

“Deri tek caktimi i U.D KE znj. Fakete Kadiu, ka ardhur si rezultat i dorëheqës së djeshme të parevokueshme të ish U.D. Kryeshefit Ekzekutiv, z. Rafet Jashari.

Znj. Fakete Kadiu, i urojmë suksese dhe punë të mbarë në detyrën e re”, thuhet në njoftim. /Telegrafi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni