Kreu Biznes Njoftim për punëtoret e Sektorit Privat!

Njoftim për punëtoret e Sektorit Privat!

nga Flamur Berisha

Njoftohen punetoret e sektorit privat per sektoret e gastronomise, fushave sportive, qendrave tregtare etj. se ende nuk jane kryer te gjitha pagesat nga Ministria e Financave. Pagesat jane ne proces e siper dhe do te perfundojne ne ditet ne vijim.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni