Kreu Financa Njoftim per rastet kur nxënësit janë 5 vjeç. (Aplikimi per subvencionim te librave)

Njoftim per rastet kur nxënësit janë 5 vjeç. (Aplikimi per subvencionim te librave)

nga Kontabilisti

Ndërsa sa i përket rasteve kur nxënësit janë 5 vjeç, Nagavci ka thënë se pagesa do të bëhet pas verifikimit të rasteve.

“Mundësia për të aplikuar do të jetë e hapur deri në fund të muajit shtator, me qëllim që asnjë nxënës të mos mbetet pa u pajisur me tekste shkollore.”

Nagavci ka thënë se shtëpitë botuese janë zotuar që nuk do t’i rrisin çmimet dhe se çdo abuzim me çmime do të adresohet tek autoritetet kompetente.

“Shtëpitë botuese kanë publikuar katalogjet e teksteve mësimore me çmimet përkatëse dhe janë zotuar se çmimet nuk do të rriten. Çdo identifikim i abuzimit me çmime të teksteve ose ofrimit të teksteve pa pasur vendim të MASHTI si dhe çfarëdo rasti tjetër i kësaj natyre, do të adresohet tek autoritetet kompetente.”

Ju gjithashtu mund të pëlqeni