Kreu Ekonomi Njoftim për të gjithë personat që kanë llogari bankarë në BKT

Njoftim për të gjithë personat që kanë llogari bankarë në BKT

nga Kontabilisti

u njoftojmë se së fundmi janë shfaqur profile të cilat përdorin emrin dhe logon e Bankës Kombëtare Tregtare! Të njejtat profile kërkojnë nga ju të ndani informata të kartelave bankare. Ju lutemi të keni kujdes ndaj përpjekjeve të tilla për mashtrim.

BKT nuk ju kërkon asnjëherë ndarjen e informacioneve personale përmes internetit, prandaj ju lutemi që të mos ndani informacione të tilla përmes rrjeteve sociale.

rast se pranoni kërkesa të tilla, ju lutemi kontaktoni Qendrën e Thirrjeve: 038 666 666.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni