Kreu Financa Njoftim për të gjithë punëtoret dhe bizneset nga Superpuna (Shiko ketu)

Njoftim për të gjithë punëtoret dhe bizneset nga Superpuna (Shiko ketu)

nga Kontabilisti

superpuna tashmë në Viber! Ju ftojmë të bashkoheni në kanalet tona në #Viber për informata ℹ️ të vazhdueshme lidhur me platformën #superpuna.

Bizneset të bashkohen këtu: https://invite.viber.com/…

Të rinjtë të bashkohen këtu: https://invite.viber.com/…

Ju gjithashtu mund të pëlqeni