Kreu Financa Njoftim rreth pagesave per lehona dhe shtesave për femijë

Njoftim rreth pagesave per lehona dhe shtesave për femijë

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, punes dhe transfereve njofton se jane ekzekutuar shtesat per lehona per muajin Gusht 2023 raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni