Kreu Financa Njoftim rreth pagesave për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë

Njoftim rreth pagesave për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë

nga Kontabilisti

Janë ekzekutuar pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë per muajin Shtator 2023

Ju gjithashtu mund të pëlqeni