Kreu Financa Njoftim shum më rëndesi per te gjithe personat qe kane llogari ne Raiffeisen Bank

Njoftim shum më rëndesi per te gjithe personat qe kane llogari ne Raiffeisen Bank

nga Kontabilisti

RIKUJTIM: SHËRBIME TË KUFIZUARA BANKARE MË 9, 10 DHE 11 QERSHOR

Ashtu siç jeni informuar ditëve të fundit, duke filluar nga 9 qershori si dhe gjatë fundjavës më 10 dhe 11 qershor, Banka Raiffeisen në Kosovë do të bëjë përditësimin e sistemit bankar. Për këtë arsye, pjesa dërrmuese e shërbimeve që ofrohen në rrethana të zakonshme do të jenë jashtë funksionit gjatë kësaj kohe.

Më konkretisht, deri në përfundim të këtij procesi, ju do të keni mundësi të përdorni vetëm kartelat bankare për të kryer pagesa në POS dhe për të tërhequr para në bankomatë (brenda dhe jashtë vendit).

Duke iu falënderuar për mirëkuptim, ju ftojmë që ta planifikoni shfrytëzimin e shërbimeve bankare para periudhës së caktuar për përditësim.

Gjithashtu, Banka do t’ju mbajë të informuar lidhur me procesin, përfshirë edhe për mundësinë që përditësimi të marrë më shumë kohë sesa është planifikuar.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni