Kreu Biznes Njoftim. Sistemi EDI i ATK-se vazhdon te kete probleme teknike. Nuk gjenerohen disa raporte

Njoftim. Sistemi EDI i ATK-se vazhdon te kete probleme teknike. Nuk gjenerohen disa raporte

nga Kontabilisti

Te gjithe Kontabilistet apo pronaret e bizneseve vazhdimisht po kane probleme ne sistemin EDI. disa nga te tillat jane mos gjenerimi i raportit tek lista e punetoreve per muaj dhe per vite. Lista e pagave si dhe shume biznese vazhdojne te thojne se tatimet i kemi paguar por ne sistem dalin si te pa paguara.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni