Kreu Financa Nuk jeni i punesuar? Punoni kështu online dhe fitoni shumë para

Nuk jeni i punesuar? Punoni kështu online dhe fitoni shumë para

nga Kontabilisti

Kalimi i kohës në internet dhe përfitimi nga kjo është mënyra më e mirë  që dikush mund të bëjë një përdorim të plotë të diçkaje.

Sot ka shumë faqe interneti që mund të përfitoni duke plotësuar detyra të ndryshme ose duke marrë para përmes talenteve tuaja.

Ju nuk do të keni nevojë për një investim, dhe e vetmja gjë që ju nevojitet është koha juaj e çmuar, të cilën ju mund të privoni nga Facebook.

Megjithëse, ju duhet të bëni një dallim në mes të faqeve të internetit që ju në të vërtetë mund të bëni një fitim dhe ato që janë vetëm një mashtrim që do të ju kërkojë shuma parash të investoni në to.

Pra, mësoni mënyrat e zakonshme për të fituar para në internet tani dhe filloni të përfitoni nga gjithë ajo kohë e kaluar në internet.

  1. Google AdSense: Në varësi të faqes që keni dhe trafikut të vizitorëve të faqës suaj, që do të thotë se sa njerëz do të vizitojnë faqen tuaj të internetit, atëherë ju mund të fitoni një shumë të mirë në internet. Provo të rritësh numrin e njerëzve që vizitojnë faqen tënde, duke bërë postime më interesante dhe të merrni reklama.
  2. Facebook & Instagram: Ju ndoshta nuk e dini këtë, por ka shumë njerëz që nuk e kalojnë kohën e tyre në Facebook dhe Instagram vetëm duke shikuar se çfarë postojnë të tjerët, por edhe duke bërë një fitim. Në të vërtetë ka njerëz që bëjnë një jetë duke ditur se si të promovojnë gjërat e duhura.

Nëse mendoni se keni produktin e drejtë dhe aftësitë e duhura për të promovuar atë produkt tek audienca që është e interesuar për të, atëherë kjo mund të jetë një punë për ju!

  1. Freelance: Ka shumë detyra që mund të plotësoni në internet për njerëzit në mbarë botën. Pagesa do të ndryshojë bazuar në punën që pranoni dhe përfundoni. Megjithëse ju duhet të keni aftësi të gjuhës angleze dhe disa aftësi të tua që lidhen me punën. Ka shumë faqe interneti që ju ofrojnë punë të pavarur, që ju mund të zgjidhni në bazë të preferencave dhe përvojave tuaja, si për shembull shkrimi i artikujve dhe postimeve të blogeve, ose programimi për dikë
  2. Youtube: Ndërsa disa prej nesh përdorin youtube vetëm për të parë video, disa prej nesh përfitojnë më shumë nga ajo. Ka mënyra që dikush të marrë para nga youtube. Ju keni parë ato reklama të bezdisshme, që prisni disa sekonda që ta kaloni atë? Kjo është një mënyrë. Ajo quhet “Monetization Adsense Youtube”. Dhe mënyra tjetër është postimi i videove si përshtypje (reviews) apo thjeshtë video tuajat në diçka që ju jeni i talentuar.
  3. Reklamim: Një nga mënyrat më të mira për të fituar para në internet është padyshim reklamimi. Nëse keni një faqe interneti me shumë trafik çdo ditë, atëherë vendosni reklama dhe parulla në çdo cep të faqes. Kompanitë do të vendosin bazuar në cilësinë dhe trafikun e faqes suaj, dhe ata do t’ju paguajnë para të mëdha për reklamimin e produkteve ose shërbimit të tyre ose çfarëdo që ata janë duke shitur dhe promovuar.
  4. Paguajuni për të klikuar: Kjo nuk është shumë e përshtatshme për të gjithë, por nëse keni kohën e botës, pse jo? Ka shumë faqe interneti që ju paguajnë për të klikuar disa reklama dhe gjëra, por pagesa është shumë e ulët duke filluar nga 0.001 në 0.01 $. Kjo është arsyeja pse kjo metodë nuk është shumë e rekomanduar.
  5. Krijimi i aplikacioneve: Nëse keni njohuri në programim atëherë duhet të filloni plotësisht të bëni aplikacione dhe t’i publikoni ato në dyqanin e google. Ju duhet të lidhni llogarinë tuaj me google monetizimin dhe do të merrni para nga ajo sa herë që dikush klikon në shkarkim ose madje lë disa reagime për aplikacionin tuaj. Nëse nuk e dini programimin, atëherë kjo pikë e komplikuar nuk është për ju por kush e di ndoshta do t’iu hyj në qejf.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni