Kreu Ekonomi Oda Ekonomike e Kosoves: Pas 12 diteve te mbeshteten bizneset me para

Oda Ekonomike e Kosoves: Pas 12 diteve te mbeshteten bizneset me para

nga Flamur Berisha

Per masat

  • Kurban i degradimit te fushates zgjedhore, prape po behet sektori privat;
  • Nese nuk ka mbeshtetje financiare per bizneset dhe plan te qarte se cka do te behet pas 11 diteve te kufizimeve, bizneset do te rrisin rezistencen ne zbatimin e cdo mase anti-COVID
  • Pa vaksinim masiv, nuk ka kthim ne normalitet e as rimekembje ekonomike.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni