Kreu Ekonomi Orari i mbajtjes së provimit pranues në Fakultetin Ekonomik për vitin akademik 2020/21 (Master)

Orari i mbajtjes së provimit pranues në Fakultetin Ekonomik për vitin akademik 2020/21 (Master)

nga Flamur Berisha

Orari i mbajtjes së provimit pranues në Fakultetin Ekonomik për vitin akademik 2020/21 (Master)
Departamenti Banka dhe Financa
Departamenti Menaxhment
Departamenti Marketing
 Departamenti Ekonomiks

Per te pare orarin ja linku:

https://ekonomiku.uni-pr.edu/Lajmet/Orari-i-mbajtjes-se-provimit-pranues-ne-Fakult-(4).aspx

Në ditën e provimit duhet të keni me vete letërnjoftimin, dhe konfirmimin për regjistrim të aplikuesit!

 • Kandidatët kanë të drejtë ta përdorin kalkulatorin! • Testi plotësohet me laps kimik me ngjyrë të kaltërt! Kandidatët duhet : 

1. Të paraqiten në objektin e Fakultetit Ekonomik, të paktën 30 minuta, para orarit të përcaktuar për mbajtjen e provimit pranues;

2. Të mbajnë maskën;

3. Të mbajnë distancën, sipas rekomandimeve 1.5 deri në 2 M;

Ju gjithashtu mund të pëlqeni