Kreu Ekonomi Pagesat e pakos emergjente kanë rifilluar të ekzekutohen!

Pagesat e pakos emergjente kanë rifilluar të ekzekutohen!

nga Flamur Berisha

Të gjitha bizneset qe endë skanë përfituar nga pakoja emergjente ju ftojme ti shikoni llogarite bankare pasi Ministria e Financave ka rifilluar te behen pagesat per kompenzim te pagave!

Javen e kaluar Kryeministri ne Detyre Albin Kurti paralajmroj se pagesat do te behen kete jave.

“Sa i përket pakos emergjente fiskale, buxheti është, mjetet janë, ato do të ekzekutohen. Çka nuk është ekzekutuar këtë javë do të ekzekutohet javën tjetër. Na vjen keq për çfardo vonesash procedurale. Nuk bëhet fjalë për mospërmbushje zotimesh apo për mungesë mjetesh. Të gjitha vonesat eventuale janë procedurale dhe do të ekzekutohen javën e ardhshme”, deklaroi Kurti.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni