Kreu Financa Pagesat e planifikuara të bëhen me daten 24 dhe 25 do të bëhen të Hënen

Pagesat e planifikuara të bëhen me daten 24 dhe 25 do të bëhen të Hënen

nga Kontabilisti

Me datë 24 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për masat aktive të tregut të punës;

Me datë 25 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë;

Ju gjithashtu mund të pëlqeni