Kreu Financa Pagesat nga Superpuna. Njoftim me rendesi per ekzekutim te pagesave

Pagesat nga Superpuna. Njoftim me rendesi per ekzekutim te pagesave

nga Kontabilisti

Pagesat per punonjesit e punesuar permes Superpuna pritet te ekzekutohen para perfundimit te vitit 2023. Sipas kesteve te paguara pagesat e fundit te paguara jane per muajin Gusht 2023 dhe ne radhe per pagese jane ato te muajit Shtator 2023.

Te pyetur se pse kane stagnuar pagesat e Superpuna, ata hezituan te pergjigjen por informacionin e vetem e kemi se pagesat pritet te behen brenda vitit 2023.

Shume biznese dhe kontabilist kane kontaktuar stafin e Kontabilistitit per pagesat e superpuna dhe kjo eshte arsyeja se perse ua shperndame kete informacion raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni