Kreu Financa Pagesat per superpuna, lehona dhe shtesat per femije. Keto jane datat kur do te ekzekutohen

Pagesat per superpuna, lehona dhe shtesat per femije. Keto jane datat kur do te ekzekutohen

nga Kontabilisti

Me datë 24 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për masat aktive të tregut të punës;

Me datë 25 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë;

Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike

Ju gjithashtu mund të pëlqeni