Kreu Financa PAYSERA VJEN ME RISI. DEPONIMI INSTANT NË 4 VALUTA

PAYSERA VJEN ME RISI. DEPONIMI INSTANT NË 4 VALUTA

nga Kontabilisti

Përdoruesit e Payserës tani kanë mundësinë të deponojnë në valutat më të njohura në botë, duke përfshirë Euro, Dollarë, Franga Zvicerane dhe Funta Britanike.

Deponimet në këto katër valuta do të lejojnë klientët të përfitojnë nga këmbimi i parave me kursin më të favorshëm në Kosovë, si dhe të zvogëlojnë kostot e transaksioneve ndërkombëtare.

Paysera, një llogari, shumë mundësi.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni