Kreu Financa Per shkak te vikendit. Neser pritet te ekzekutohen keto pagesa

Per shkak te vikendit. Neser pritet te ekzekutohen keto pagesa

nga Kontabilisti

Me datë 20 të çdo muaji do të ekzekutohen pensionet e veteranëve dhe pensionet tjera që kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK (pensionet e Trepçës dhe ato familjare) raporton kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni