Kreu Ekonomi Për tërheqjen e parave nga trusti a duhet te aplikoni me llogari personale apo te biznesit?

Për tërheqjen e parave nga trusti a duhet te aplikoni me llogari personale apo te biznesit?

nga Flamur Berisha

Njoftimi i plotë:

NJOFTIM PËR MIRATIMIN E PROJEKTLIGJIT QË LEJON 10%-SHIN

Të nderuar kontribuues,

Kuvendi i Kosovës e ka miratuar sot projektligjin që lejon tërheqjen e 10% të kursimeve pensionale nga Trusti.

Por, ne jemi të OBLIGUAR që të presim që ky projektligj të nënshkruhet nga Presidenti i vendit e të publikohet në Fletoren Zyrtare që më pas të lejojmë aplikimin. Besojmë që ky proces nuk do të marrë shumë kohë por nuk varet nga Trusti.

Menjëherë pasi ligji të hyjë në fuqi, Trusti do ta bëjë të ditur uebfaqen ku do të mund të aplikohet për 10%-shin si dhe do të japim detajet për aplikim.

E përsërisim këtu që të gjithë kontribuuesit e interesuar ta kenë parasysh që:

1) Aplikimi për tërheqjen e 10%-shit do të bëhet vetëm përmes internetit (do të jetë një uebfaqe e veçantë, që do ta bëjmë publike sapo të hyjë ligji në fuqi) dhe jo fizikisht në zyrën e Trustin.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni