Kreu Financa Për vetëm 3 javë kaq mijë vënde pune janë hapur në superpuna

Për vetëm 3 javë kaq mijë vënde pune janë hapur në superpuna

nga Kontabilisti

Për vetëm 3 javë, statistikat e Superpuna duken kështu:

🔹 mbi 3 mijë punëkërkues të verifikuar

🔹 mbi 2 mijë punëdhënës që ofrojnë punë

🔹 mbi 1 mijë marrëdhënie pune/punësime

Si dhe janë mbi 1,500 pozita të lira pune për të rinjtë 18-25 vjeç.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni