Kreu Financa Perfito nga 1,000 deri 20,000 euro per themelim dhe zhvillim te biznesit (Apliko ketu)

Perfito nga 1,000 deri 20,000 euro per themelim dhe zhvillim te biznesit (Apliko ketu)

nga Kontabilisti

Mbahet audicioni i radhës për GOLDEN IDEA, garën e madhe për iden më kreative për start-up. Apliko edhe ti! https://goldeneagle-ks.com/web/

Të gjitha aplikimet shikohen dhe vlerësohen nga juria profesioniste dhe pastaj gara e madhe do të zhvillohet në televizionin ATV, ku për cdo edicion katër gjysmë finalistët do të financohen me nga 1000 euro, ndërsa GOLDEN IDEA me 20,000 euro për themelimin dhe zhvillimin e biznesit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni