Kreu Ekonomi Pergadituni, keto jane vendet qe nuk do te kene rrymë (Orari)

Pergadituni, keto jane vendet qe nuk do te kene rrymë (Orari)

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, të premten (21.10) në disa lokalitete të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari i ndërprerjes së energjisë elektrike të premten sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10 [kV] Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, dhe Mareci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngim i përçuesve.

2.

Nga NS 220/10 [kV] Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bainca (kodi: 16100008) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Baincë, Domanek,Tërdevc dhe Abri.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

3.

Nga NS 35/10[kV] Fushë- Kosovë  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bardhi i madh  (Kodi: 15018018) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

NS 220/35/10[kV] Podujeva

Nga Dalja 10[kV]  Bajqinë-Pollatë  do të ndërprehet:

NS 10/04[kV] Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë Sogojevët.

Arsyeja: Punime në projektin Bajqinë-Sogojevët.

* * *

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10[kV]  Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qyteza Pejton 2 (Kodi: 19100001) prej 09:00 deri në  ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rr.Gjorgj Bush, rr.Justiniani, një pjesë e rr. J.Zejnullahu dhe një pjesë e rr. Johan V.Hahn.

Arsyeja: Projektet investive të KEDS-it LOT 17.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 110/20 [kV] Prishtina 7

Nga Dalja 20 [kV] Rezonanca  do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS “AL-PETROL”sh.p.k.Arbër Kryeziu (kodi: 19000029155) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: TS “AL-PETROL”sh.p.k. Arbër Kryeziu.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja  10[kV] Jashanica( Kodi: 52000003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet – fshatrat: Doberdol, Dush (një pjesë), Gjurgjevik, Gjurgjeviku i Madh, Jashanica, Jellovci, Klinavcë (një pjesë), Pogragjë, Resnik, Shtaricë, Siqevë dhe Ujëmirë.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

Dalja ka BRRE!

Led Light Technology

2.

Nga  TS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:

TR 1 (J12) dhe TR 2 (J01)  me kod: 540000 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00  deri në ora 15:00.

Vendet: rrugët: Arben Januzaj, Bajram Gashi (një pjesë), Binak Prekiqi-Vrellë (një pjesë), Burimit (një pjesë), e Kosharës (një pjesë),  Hysni Zajmi, Ismet Bicaj-Vrellë (një pjesë), Izet Shatri-Vrellë (një pjesë), Laxhja e Shqiponjave, Naim Dreshaj-Vrellë (një pjesë), Nimon Demaj, Qazim Hakaj (një pjesë), Rexhë Murati, Selim Bajramaj, Sheshi i Lirisë-Vrellë dhe Skender Maraj, 12 Prilli, 2 Korriku, 20 Qershori, Arben Januzaj (një pjesë), Batalioni i Rakoshit, Bajram Gashi, Bujar Visoqi (një pjesë), Burimit (një pjesë), Fehmi Agani, Gazmend Zajmi, Hysni Zajmi, Hysen Bujupi, Lidhja e Prizrenit, Mbreti Bardhyl (një pjesë), Skenderbeu dhe Shaban Mahaj, Qendra Korrektuese dhe 2 konsumatorë komercial në Dubravë, FSK-ja në Dubravë, 2 Korriku (një pjesë), Bujar Visoqi, Dëshmorët Dervishaj, Ibrahim Rugova, Lidhja e Prizrenit, Nënë Tereza, Rinia, Skenderbeu, Zahir Pajaziti (një pjesë); fshatrat: Cerrcë, Kamenicë, Istoq (një pjesë), Istog i Vogël (një pjesë), Lubozhdë, Studenicë, Stupë dhe Vrellë, Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërd dhe Tomoc, Moistir dhe Sinajë, Bellopojë (një pjesë), Cerkolez, Dubravë (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Kërninë, Kërninë e Epërme, Kovragë, Llukavc i Thatë (një pjesë), Padalishtë, Rakoc, Serbobran, Shushic, Shushic e Ulët, Suhogerllë, Uçë, Veriq dhe Zhakovë, Dragolevc, Dragolevc i Epërm, Dubravë (një pjesë), Dushkajë, Istog (një pjesë) dhe Istog i Vogël (një pjesë), Dragolevc (një pjesë), Dragolevc i Poshtëm, Istog (një pjesë), Istog i Poshtëm, Muzhevinë dhe Tomoc, si dhe një pjesë e Istogut dhe Istogut të Poshtëm dhe Devolli Group në fshatin Sinajë.

v

Nga NS 110/10[kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Budakova (kodi: 32000008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet – fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcim i shtyllave të dëmtuara.

2.

Nga NS 35/10[kV] Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Hoqa e Qytetit  (kodi: 30035005)  nga ora 09:00 deri në ora  16:00

Vendet – fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

NS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Korisha (kodi: 31000010)  nga ora 11:00 deri në ora  16:00

Vendet – fshatrat: Korishë, Lubizhdë dhe një pjesë e fshatit Lutogllavë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

NS 110/10 [kV]  Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Malsia e re (kodi: 31000030) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet – rrugët: 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe Tranzit (një pjesë); fshatrat: Korishë (një pjesë), Legjendë, Lubizhdë (një pjesë), Lutogllavë, Malësi e Re dhe Petrovë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/6[kV] Hani i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 6[kV] Glloboqicë (Kodi: 42000002 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet- fshatrat: Seçishtë, Fusha e Seçishtës, Glloboqicë, Gorancë, Hani Elezit (një pjesë), Krivenik, Lagja e Maliqëve (një pjesë), Lagja e Re dhe Rezhancë, si dhe rrugët: Të përndjekurve dhe një pjesë e rrugës së UÇK-së.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të reja, ndërrimi i përçuesve dhe  izolatorëve.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga  NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Studime (kodi: 73000013) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Tetë konsumatorë komercial në rrugën Hamit Hyseni dhe Tahir Sinani.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i izolatorëve dhe shtrëngim i përçuesve.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Banja  (Kodi: 82082008 ) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rruga 602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu dhe fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor në Banjë.

2.

NS 35/10[kV Xërxe do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Denji  (kodi: 82081007)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Evitim rreziku – punime në tensionin e  mesëm- degëzimi Kramovik.

Gjilani

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10[kV]  Kamenica  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 10:00 deri në ora  15:00.

Vendet-rrugët: Asim Jusufi (një pjesë), Avdi Xhaçku, Besnik Maroca, Dëshmorët e Kombit, Kadri Zeka, Nikolla Teslla, Musli Ymeri (një pjesë), Wurdo Wilson (një pjesë), Vëllezërit Krivaqa (një pjesë); fshatrat: Bolec, Bushincë, Buxhenicë (një pjesë), Carevc (një pjesë), Gragjenik (një pjesë),Hajnoc, Kamenicë, Kremenatë (një pjesë), Krilevë, Malësia dhe Lagjja e Malësisë (një pjesë), Meshinë (një pjesë), Moçar, Strezoc dhe Tirinicë (një pjesë).

Ju gjithashtu mund të pëlqeni