Kreu Ekonomi Pezullohen fitneset dhe fushat e mbylluara nga 6 deri më 18 prill

Pezullohen fitneset dhe fushat e mbylluara nga 6 deri më 18 prill

nga Flamur Berisha

Sipas një vendimi marrë nga Qeveria e Kosovës gjatë ditës së hënë, pezullohen fitneset dhe fushat e mbylluara nga 6 deri më 18 prill, raporton EO.

Mes tjerash janë pezulluar edhe një numër i madh i aktiviteteve si ndalja e punës së gastronomisë e ndalimi i qarkullimit të qytetarëve.

Këto masa erdhen pas rritjes së rasteve me Covid-19 në vend.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni