Kreu Biznes Pronaret e bizneseve dhe Kontabilistet po ankohen se web faqja e ARBK-se nuk po punon si duhet

Pronaret e bizneseve dhe Kontabilistet po ankohen se web faqja e ARBK-se nuk po punon si duhet

nga Kontabilisti

“Kontabilistet dhe pronaret e kompanive private ne Kosove po ankohen se web faqja e ARBK-se vazhdon te na malltertoje ne vazhdimesi. Per gjdo hap te cilin duhet te kaluar po na vonon deri ne 1 ore”. Keshtu deklarohet njeri nga kontabilistet ku thote se kjo web faqe ne vazhdimesi po ka probleme.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni