Kreu Financa Publikohet lista përfundimtare e perfituesve te 1.7 milion eurove nga MK (Lista)

Publikohet lista përfundimtare e perfituesve te 1.7 milion eurove nga MK (Lista)

nga Kontabilisti

Ministrisë së Kulturës i janë dashur gati tetë muaj që t’u tregojë organizatave të skenës së pavarur kulturore se cila është mbështetja që do ta kenë për sivjet. Është dashur të kalojnë tri të katërtat e vitit deri sa skena e pavarur kulturore dhe organizatat e trashëgimisë kulturore të marrin vesh se cila do të jetë shuma e përkrahjes për projektet e tyre vjetore. Me gjithë shumat e mëdha që janë përkrahur disa organizata, vonesa llogaritet të jetë një problem në vete. Pos kësaj duhet ende kohë për t’u nënshkruar kontratat me MKRS-në.

Bashkangjitur gjeni listën e përfituesve të publikuar nga ministria:

https://www.mkrs-ks.org/repository/docs/Thirrja_projektet_kulturore_art_dhe_trashegimi_2022.pdf?fbclid=IwAR2kIN_bP_0kN_Kklqt0hF8W6jzT-qh-vEjrjLeEl70HUBGltwYA70DquTY

Ju gjithashtu mund të pëlqeni