Kreu Financa Punime ne KEDS, ky eshte orari i nderprerjes se rrymes per daten 27.10.2023

Punime ne KEDS, ky eshte orari i nderprerjes se rrymes per daten 27.10.2023

nga Kontabilisti

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të premten do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV J09 Grashtic-Radashevc (kodi: 14016001) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

Nga T 110/10(20)[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04kV Prugovc-Kaqurrët (kodi: 13000002045)  nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Një pjesë e rr. Blinishta dhe një pjesë e rr. Ilir Maloku, një pjesë e rr. Qazim Dragusha

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët, zëvendësimi i përçuesve me kabllon ABC.

Vërejtjeje: Në NS 10/0.4 kV Prugovc- Kaqurët do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet.

* * *

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 6  do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] SU 9/3 (kodi: 19100006104) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: 35. Ilaz Kodra.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i paneleve të tensionit të ulët, projekti LOT 43 (2023) Feeder 4.

2.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 6  do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] SU 9/3 (kodi: 19100006021) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: 1. Dardania BB-9/4  L.1 HYR-1/4

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i paneleve të tensionit të ulët, projekti LOT 43 (2023) Feeder 4.

* * *

Punime nga pala e tretë

1.

Nga NS 110/35/10[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0 4kV TS:Arben Jetullahu ARSEKO Sh.P.K  me kod: 19000078257 prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Raif  Pollomi.

Arsyeja: punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komuna Mamushe (kodi: 30034005) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Mamushë, Medevec, Sërbicë e Ulët, Sërbicë e Poshtme dhe Zojz.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

Ferizaj

Punime nga pala e tretë

1.

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rahovica (kodi: 40000014) prej ores 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Bibaj, Mirosalë, Talinoc i Muhaxherëve, Softaj, Pojate, Papaz, Rahovic dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV dhe 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sitnica (kodi: 70000103) prej orës 09:30 deri në ora 13:00

Vendet: Qendra e qytetit.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, kalimi i rrjetit nga shtylla e thyer në terren,  ku me datën 24/10/2023 është thyer nga aksidenti.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellanica (kodi: 82082005) prej orës 10:30 deri në ora 14:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik, Temeqinë

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, shtrëngimi i përçuesve të tensionit të mesëm,  TM si dhe ndërrim i izolatorëve TS Lladrovci I dhe Luzhnicë.

* * *

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ponosheci (kodi: 80080006) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i ndarësve dhe izolatorëve.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga  TS 110/35//10kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

TR 1 (H09) dhe TR 2 (H01) dhe TR 3 (H05), TR 4 (H06) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35/10kV  prej orës 11:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Rrugët: Afrim Zhitia, Agim Rashiti, Ahmet Gashi (një pjesë), Avdullah Presheva, Evlia Çelebia, Isa Kastrati (një pjesë), Reshat Ymeri, Rexhep Mala, Dervish Cara (një pjesë), Dheu i Bardhë, Fatmir Ibishi (një pjesë), Gjergj Fishta (një pjesë), Gjon Buzuku (një pjesë), Isa Kastrati (një pjesë), Lekë Dukagjini (një pjesë), Memin Beqiri, Molla e kuqe (një pjesë), Qamil Bala (një pjesë), Vëllezërit Frashëri (një pjesë) dhe Gjon Buzuku (një pjesë), Abdullah Tahiri, Brigadat e UÇK-së (një pjesë), Bujanovcit (një pjesë), Gjinollët (një pjesë), Halim Aga, Mehmet Akif Ersoy, Marie Shllaku, Reshat Ymeri, Enver Miftari dhe Xhorxh Vashingtoni, Mulla Idrizi, Arbëria, Bajram Llovca, Edit Durham (një pjesë), Elena Gjika (një pjesë), Gursel Bajram Sylejmani (një pjesë), Ibrahim Temo, Martirët e Gjilanit (një pjesë), Xheladin Kurbaliu (një pjesë), Zabeli i Sahit Agës, Pjesë e rrugës së Bujanovcit, Hidrosistemi  në fshatin Përlepnicë, Fabrika e baterive I, 28 Nëntori (një pjesë), Afrim Zhitia, Agim Rashiti (një pjesë), Ali Hulugrica (një pjesë), Dheu i Bardhë (një pjesë), Fatmir Ibishi, Fehmi Agani, Gjergj Fishta (një pjesë), Hasan Tasini (një pjesë), Memin Beqiri, Metush Krasniqi, Rexhep Mala, Rukije Haliti, Shyt Mareci, Te Bazeni, Vëllezërit Llozana dhe fshatrat Kufcë e Epërme (një pjesë), Poredinë (Lagjja Poredinë), 8 Nëntori, Adem Jashari (një pjesë), Afrim Zhitija (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avdullah Presheva, Isa Kastrati, Isuf Kiki (një pjesë), Kadri Halimi (një pjesë), 15 Qershori, Abdullah Presheva, Rexhep Dajkoci (një pjesë), Dardania, Fatos Limani (një pjesë), Haki Myderizi (një pjesë), Halim Orana (një pjesë), Haqif Tetova, Kadri Halimi (një Ramiz Sadiku (një pjesë), Rexhep Dajkovci (një pjesë), Sadik Sadiku, Sadullah Brestovci (një pjesë), Vëllezërit Baftiu (një pjesë) dhe Zija Shemsiu, Gllama (një pjesë), Stanishorit (një pjesë) dhe Fehmi Agani (një pjesë), Esat Berisha (një pjesë) dhe Mulla Idrizi (një pjesë), Bulevardi i Pavarësisë, Esat Berisha (një pjesë), Gjinollët (një pjesë), Makfire Deda, Mulla Idrizi, Skënderbeu dhe Xhemë Topalla, Abdullah Tahiri, Adem Jashari, Gjinollët, Hamdi Kurteshi, Muharrem Kurteshi, Mehmet Akif Ersoy, e Malishevës (një pjesë), Mulla Idrizi dhe Tregu i gjelbërt, Esat Berisha (një pjesë) dhe Mulla Idrizi (një pjesë),, Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë), Adem Jashari (një pjesë), Elez Agushi, Esat Berisha, Urim Mehmeti, Xhevat Ajvazi, Demush Shabani dhe Mulla Idrizi (një pjesë).  Fshatrat: Bilincë, Inatoc (një pjesë), Llovcë, Malishevë, Malishevë e Poshtme, Pograjë, Sllubicë (një pjesë), Stublinë, Uglar dhe Zabeli i Sahit Agës, Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit, Arkatana dhe Gurthyesi Cufa Com Sh.P.K., ), Fabrika e Radiatorëve, Fabrika e Tekstilit I, Fabrika e Tekstilit II-Albimi dhe Fabrika e Tekstilit III; fshatrat: Dragancë, Kufcë, Kufcë e Epërme, Kufcë e Ulët, Makresh i Epërm, Makresh i Ulët, Mellc (një pjesë), Stanishor dhe Stazhë, Përlepnicë, Bunari i Përlepnicës, Kodra e Përlepnicës, Muhaxherët e Përlepnicës, Kmetoc, Kosaqë dhe Shillovë, Velekincë, përfshirë edhe Velekincë e Epërme dhe e Ulët, Pjesë e fshatit Velekincë dhe Zabeli i Sahit Agës, përfshirë edhe stacionin e pompave të ujit, Thertorja dhe Fluidi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i kthinës 35 [kV] H01.

2.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hogoshti (kodi: 62000001) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Kopërnica, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë, Sotllar.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave te drurit te kalbura me shtylla te reja te drurit.

Vërejtje: Dalja ka BRRE!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni