Kreu Financa Pyetje: A jane kryer pagesat per lehonat? (Masa 3.5)

Pyetje: A jane kryer pagesat per lehonat? (Masa 3.5)

nga Flamur Berisha

Masa 3.5. – Pagesa për lehonat e papuna – 3 mil EUR
Këtë vit do të fillojmë skemën e mbështetjes së lehonave të papuna. Në kuadër të kësaj skeme, të gjitha lehonat që nuk punojnë, do të përfitojnë mbështetje në nivelin e pagës minimale për 6 muaj me radhë. Pagesat per kete mase nuk jane kryer ende dhe pritet te kryhen ditet ne vijim.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni