Kreu Financa Qeveria hapë thirrjen per aplikim per financim te ketyre kategorie te personave

Qeveria hapë thirrjen per aplikim per financim te ketyre kategorie te personave

nga Kontabilisti

Qeveria e Republikës sëKosovës e ka deklaruar vitin 2022 si vit të personave me aftësi të kufizuar. Në përputhje me zotimin qeveritar është hapur thirrja për financimin e projekteve/programeve të OJQ-ve dhe Individëve për Avancimin e standardeve të të drejtave të personave me aftësi të kufizuar në Kosovë për vitin 2022.Bashkangjitur gjeni informatat shtesë dhe mënyrën e aplikimit: https://bit.ly/3JuwnCt

Ju gjithashtu mund të pëlqeni