Kreu Biznes Qeveria ndan nga 150 euro për punëtorët e kesaj kategorie

Qeveria ndan nga 150 euro për punëtorët e kesaj kategorie

nga Flamur Berisha

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që t’i ndajë nga 150 euro shtesë në paga për sektorin e shëndetësisë dhe zyrtarët policorë për angazhimin në përballjen me pandeminë, raporton Gazeta Online Kontabilisti

Ministri i Financave, Hekuran Murati në mbledhjen e sotme tha se përmes këtij vendimi do të rreth 5 milionë euro për sektorin shëndetësisë dhe zyrtarë policorë të angazhuar në përballjen me pandeminë Covid 19.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni