Kreu Ekonomi Qeveria në detyrë merr vendim në favor të biznesëve. Ky është vendimi i plote

Qeveria në detyrë merr vendim në favor të biznesëve. Ky është vendimi i plote

nga Flamur Berisha

Për të ndihmuar bizneset në tejkalimin e gjendjes së shkaktuar nga pandemia, Qeveria e Republikës së Kosovës ka marrë vendim që:

1. Të shtyejë bllokimin e llogarive bankare për tatimpaguesit që kanë obligime ndaj ATK deri më 30.04.2021.

2. Të shlyejë ndëshkimet për tatimpaguesit që kanë detyrime tatimore ndaj ATK nëse kryejnë pagesën e tatimit bazë dhe interesit deri më 30.06.2021.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni