Kreu Biznes Qeveria obligon bizneset dhe sektorin publik ti liroje nga puna keto kategori te puntorve

Qeveria obligon bizneset dhe sektorin publik ti liroje nga puna keto kategori te puntorve

nga Kontabilisti

Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar mbledhje elektronike, në të cilën ndër të tjera ka miratuar masat e përgjithshme dhe të veçanta për kontrollin, parandalimin dhe luftimin e Pandemisë COVID-19.

Pas shqyrtimit është miratuar vendimi për masat e përgjithshme dhe të veçanta për kontrollin, parandalimin dhe luftimin e Pandemisë COVID-19 sipas vlerësimit të situatës epidemiologjike në vend nga Ministria e Shëndetësisë në bashkëpunim me Institutin e Shëndetësisë Publike.

Masat e miratuara hyjnë në fuqi nesër, më 22 janar 2020 dhe vlejnë deri më 4 shkurt 2022.

https://msh.rks-gov.net/sq/miratohen-masat-e-reja-kunder-covid-19-3/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni