Kreu Ekonomi Qeveria pas pak merr vëndim për shtesat financiare per keto kategori te punetoreve!

Qeveria pas pak merr vëndim për shtesat financiare per keto kategori te punetoreve!

nga Flamur Berisha

Në ora 16:00 është paraparë të nis mbledhja e radhës e qeverisë së vendit.

Në rend të ditës janë të parapara 9 pika, shkruan IndeksOnline.

Në po të njëjten mbledhje, kabineti i Kurtit do të shqyrtojë propozim- vendimin për ndarjen e mjeteve shtesë financiare për pagesë të shtesës në pagë për sektorin e shëndetësisë dhe zyrtarët policor, për shkak të angazhimit të shtuar në punë, në përballje me pandeminë Covid19.

Poashtu, në këtë mbledhje do të bëhet shqyrtimi i propozim- vendimit për ndarjen e mjeteve financiare për organizatat buxhetore me qëllim të mbulimit të kostos së shtesave për skemat sociale dhe pensionale, për muajt prill- maj- qeshor

Ju gjithashtu mund të pëlqeni