Kreu Ekonomi Qeveria vazhdon shtesat prej 10% per keto kategori te punetoreve edhe per dy muaj

Qeveria vazhdon shtesat prej 10% per keto kategori te punetoreve edhe per dy muaj

nga Flamur Berisha

Qeveria e Kosovës ka miratuar pagesën për shtesën neto prej 10 për qind të pagës, por jo më pak se 60 euro për punonjësit shëndetësor të sektorit publik për muajit nëntor dhe dhjetor 2021.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni