Kreu Ekonomi Sa eshte minimumi i lejuar i punetoreve për regjistrim dhe deklarim në ARBK?

Sa eshte minimumi i lejuar i punetoreve për regjistrim dhe deklarim në ARBK?

nga Flamur Berisha

Minimumi i lejuar i punetoreve per te regjistruar ne Agjensine e Regjistrimeve te Biznesit se Kosoves eshte një (1), dhe deri ne pa limit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni