Kreu Biznes Sa janë kontributet pensionale mujore të një të punësuari nëse paga bruto e tij është 400 €?

Sa janë kontributet pensionale mujore të një të punësuari nëse paga bruto e tij është 400 €?

nga Flamur Berisha

Për financimin e kursimeve pensionale, punëdhënësi paguan shumën prej 5% të pagës së përgjithshme të punonjësve si dhe punonjësi paguan shumën gjithashtu prej 5% të pagës së tij/saj.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni