Kreu Ekonomi Sa paga Primare dhe sa paga Sekondare mu lejohet ti kem?

Sa paga Primare dhe sa paga Sekondare mu lejohet ti kem?

nga Flamur Berisha

Page primare lejohet maksimumi 1.

Page sekondare lejohet te kete se paku 1 deri ne pafundsi.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni