Kreu Ekonomi Sa përqind të buxhetit për investime kapitale e kanë realizuar ministritë gjatë vitit 2022?

Sa përqind të buxhetit për investime kapitale e kanë realizuar ministritë gjatë vitit 2022?

nga Kontabilisti

Ministria e Financave dhe transfereve, vetëm 2 përqind të buxhetit për investime kapitale e ka shpenzuar gjatë vitit 2022. Sipas Institutit GAP, ministria për Komunitetet dhe Kthim, e ka shpenzuar 98 % të buxhetit në kategorinë e investimeve kapitale, më së shumti pas saj është ministria e Mbrojtjes me 96 % , ministria e Drejtësisë me 84 përqind. Bazuar ë këto të dhëna ministria e Infrastrukturën se ka shpenzuar vetëm 55 % të buxhetit në investime kapitale.

Më poshtë është grafika e publikuar nga GAP:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni