Kreu Ekonomi Shpend Ahmeti paralajmron shperndarjen e mjeteve per bizneset perfituese nga grandi per rimekembje

Shpend Ahmeti paralajmron shperndarjen e mjeteve per bizneset perfituese nga grandi per rimekembje

nga Flamur Berisha

Më shumë se 7,000 mikro biznese dhe biznese të vogla kanë aplikuar në fondin 5 milionësh të Komunës. Pas pastrimit të listave, përjashtimit të bizneseve që nuk janë të Prishtinës dhe atyre që nuk jamë aktive kanë kaluar mbi 4,000 biznese. Fondi do të ndahet në shuma të barabarta për dy nivele (grant më i vogël për mikro bizneset). Lista do të publikohet shumë shpejtë dhe do të procedohet në Thesar për ekzekutim.

P.S. Numri i madh i aplikimeve tregon për ndikimin ekonomik të pandemisë. 5 milion është pak por është maksimumi i mundësive tona si komunë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni