Kreu Ekonomi Shqetësuese: Oda Ekonomike e Kosoves po qendron ne gjum

Shqetësuese: Oda Ekonomike e Kosoves po qendron ne gjum

nga Flamur Berisha

Perderisa po kjo udheqesi e Odes Ekonomike se Kosoves qe ishte aktive gjate pandemise dhe qe vazhdonin te benin kerkesa dhe presion drejtuar qeverise Kurti, tani me ndryshimin e qeverise kane vendosur te flene ne gjum.

Po ashtu Qeveria e Kosoves perveq premtimeve boshe, ende nuk ka paguar pagesat e parapara per pakon emergjente.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni