Kreu Financa Shtesat për femijë dhe lehona. Informatë rreth ekzekutimit të pagesave

Shtesat për femijë dhe lehona. Informatë rreth ekzekutimit të pagesave

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se jane ekzekutuar shtesat per femije dhe lehona raporton kontabilisti

Ju gjithashtu mund të pëlqeni