Kreu Financa Shtesat për lehona dhe shtesat për femije. Ja kur do te bëhen pagesat

Shtesat për lehona dhe shtesat për femije. Ja kur do te bëhen pagesat

nga Kontabilisti

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim: Me datë 25 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë;

Ju gjithashtu mund të pëlqeni