Kreu Financa Shteti ekzekuton pagat e sektorit publik

Shteti ekzekuton pagat e sektorit publik

nga Kontabilisti

Ministria e Financave njofton se jane ekzekutuar pagat e sektorit publik per muajin Mars 2023. Gjithashtu Ministria Financave dhe Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se ende nuk janë finalizuar të gjitha listat përkundër punës intensive dhe se shtesat për muajin shkurt dhe mars do të ekzekutohen në pagën e muajit prill.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni