Kreu Ekonomi Si duhet ta regjistroj një kthim të blerjes në Librin e Blerjes?

Si duhet ta regjistroj një kthim të blerjes në Librin e Blerjes?

nga Flamur Berisha

Procedura e regjistrimit te nje kthimi te blerjes eshte e njejte sikur ta regjistroni nje fature te rregullt, por vetem me nje ndryshim ku vlera financiare duhet te jete me minus (-) dhe keshtu ti zvogloje blerjet ne vlere financiare dhe ne sasi.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni