Kreu Ekonomi Si duhet të trajtohen Avanset e marrura në deklaratat e TVSH-së

Si duhet të trajtohen Avanset e marrura në deklaratat e TVSH-së

nga Flamur Berisha

Sipas ligjit te TVSH-se, detyrimi per TVSH lind ne momentin kur Leshohet Fatura, Kur pranohet Avansi dhe kur dorezohet Malli. Pra momentin kur ju pranoni avanset jeni te obliguar ta paguani TVSH-ne per diferencen e mbetur.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni