Kreu Ekonomi Si mundë ti gjejë informatat e nje biznesi?

Si mundë ti gjejë informatat e nje biznesi?

nga Flamur Berisha

Informatat e nje biznesi mund ti gjeni ne faqen e Agjensise se Regjistrimit te Biznesit te Kosoves ARBK. Mjafton tia dini NUI,dhe ne baze te saje do ti gjeni shenimet e biznesit qe deshironi ta gjeni

Ju gjithashtu mund të pëlqeni